vlag bedrukken

Vlag bedrukken.

Eenvoudig uw goedkope vlaggen bestellen.

Bedrukte vlaggen koopt u zeer voordelig bij Stuntvlaggen. Daarbij staat de kwaliteit van de vlag en service hoog in het vaandel.

Vlaggen zijn zeer geschikt als reclamedrager en trekken veel aandacht door het wapperen. Daardoor worden de vlaggen veel gebruikt als bedrijfsvlaggen of reclamevlaggen.

Full Colour of PMS

De vlaggen kunnen bij ons full colour worden geprint, dit digitale drukproces heeft een korte levertijd en het is daarom mogelijk foto's, kleurverlopen en schaduwen te bedrukken. Formaat

De vlaggen zijn verkrijgbaar in ieder formaat, we hebben de meest gangbare formaten van de horizontale gevelvlag en mastvlag voor u geselecteerd.

Levertijden

Onze levertijden zijn bij digitaal druk 5 tot 7 werkdagen, bij Express is dat 3 tot 4 werkdagen. Spoedleveringen van 2 dagen of zelfs next-day leveringen zijn ook mogelijk. Bij zeefdruk is de levertijd gemiddeld 10 werkdagen, dit is afhankelijk van het moment van bestellen ivm vaste transportdagen.

Materialen

De vlaggen zijn te bedrukken op diverse stof soorten. Bij full color en zeefdruk kunt u kiezen uit standaard vlaggenstof 115 grms glanspolyester, dit is de meest gekozen optie. Bij fullcolor kunt u ook kiezen voor longlife, deze stof is licht geperforeerd, de randen worden niet omgezoomd maar heet gesneden 'hotknived' zo rafelt de zoom niet uit de vlag, maar slijt de stof zelf na verloop van tijd. Bij Zeefdruk kunt u ook kiezen voor Spunpolyester, deze stof is dikker en sterker en komt wat katoenachtig over, dit is een mooie stof voor wat statigere vlaggen.

Uploaden vlagontwerp

Upload uw eigen ontwerp en controleer uw bestand. Wij controleren uw bestanden altijd even op globale opmaakfouten. Inhoudelijk gaan wij er van uit dat u uw bestand goed heeft gecontroleerd. Heeft u geen kant-en-klaar bestand dan kunt u uw logo of afbeelding ook via WeTransfer naar ons sturen. Hier zijn wel opmaakkosten van 20,- aan verbonden.

Bij Stuntvlaggen vindt u de goedkoopste bedrukte vlaggen met de beste kwaliteit en service. Bij vragen kunt u contact opnemen en wij vertellen u graag alles over uw vlag bedrukken bij Stuntvlaggen.nl